UA | RU
UA | RU

Що привозити з Китаю на продаж

Китай справедливо називають «фабрикою світу», адже підприємства Піднебесної виробляють велику кількість найрізноманітнішої продукції, яку завжди можна вигідно перепродати в Україні. Наша стаття — гарна підказка для підприємців, які лише думають, чим можна торгувати та що везти з Китаю на продаж.  

Трендові та сезонні товари

Йдеться про продукцію, яка має високий попит, але в обмежений проміжок часу. Це може бути пов’язано із сезонністю чи майбутніми культурними подіями. Крім того, топові товари з Китаю стають такими під впливом модних тенденцій або ж в момент розвитку нових технологій. Таким чином, найвигідніші товари з Китаю — це:

  • новинки — продукція, яка щойно з’явилася на ринку;
  • сезонні товари — вироби, попит на які зростає залежно від пори року (наприклад, пляжні аксесуари влітку чи товари для зимових видів спорту);
  • продукція для свят — товарні позиції, які цікаві покупцям перед Новим Роком, 8 березня, Хелловіном і т. д.

Щоб зрозуміти, які товари вигідно возити саме зараз:

  • аналізуйте соціальні мережі, читайте і дивіться популярні блоги;
  • використовуйте спеціалізовані інструменти для аналізу трендів, на зразок Google Trends;
  • вивчайте звіти та дослідження ринку, які публікують профільні видання та аналітичні агентства.

Топ 10 товарів, які вигідно возити з Китаю в Україну

Тепер дізнаймось, що можна привезти з Китаю і вигідно продати, крім трендових товарів. Дійсно, існує продукція, яка має стабільний попит. І ось вам 10 ідей, які товари з Китаю вигідно продавати незалежно від пори року:

  1. Дитячий одяг. Китай є лідером у виробництві недорогого дитячого одягу. Асортимент торговельних майданчиків включає все — від повсякденного одягу до розкішних суконь і витончених костюмів для особливих подій.
  2. Техніка. Традиційно, китайці першими пропонують новинки побутової техніки та електроніки. В Україні добре продаються кавоварки, блендери, зарядні пристрої для смартфонів, повербанки для телефонів і ноутбуків.
  3. Меблі. Компактні та модульні меблі з Китаю також легко знаходять свого покупця серед українських споживачів, які шукають оптимальне поєднання ціни та якості.
  4. Іграшки. Ринок іграшок постійно видозмінюється, проте китайські виробники встигають за трендами. Вони пропонують широкий асортимент продукції, включно з навчальними та розвивальними виробами.
  5. Спортивні товари. Фітнес-браслети, спортивне обладнання, аксесуари для тренувань з Китаю мають велику популярність серед українських споживачів, які прагнуть до здорового способу життя.
  6. Товари для дому та саду. Не залишаться поза увагою покупців декоративні вироби, садовий інвентар і товари для прибирання будинку.
  7. Одяг та аксесуари для дорослих. Сучасний одяг, взуття, сумки та прикраси — завжди серед найпопулярніших категорій. Вигідно замовляти з Китаю те, що не можуть запропонувати вітчизняні виробники за доступною ціною.
  8. Автотовари. Такі аксесуари для автомобілів, як чохли для сидінь, зарядні пристрої, навігаційні системи, сигналізації — легко знаходять своїх покупців в Україні.
  9. Гаджети. Що можна перепродавати з Китаю, якщо у вас магазин електроніки? Розумні годинники, бездротові навушники, дрони, роботи-пилососи тощо.
  10. Косметика і товари для здоров’я. Натуральна косметика, БАДи — чудовий варіант для тих, хто шукає, що можна привезти з Китаю для бізнесу на перепродажу.

Розмірковуючи, що вигідно возити з Китаю в Україну, особливу увагу приділіть аналізу ринку і вивченню потреб цільової аудиторії. Головний секрет успішного бізнесу на перепродажу — вміння передбачати тренди. Ну а в пошуку надійних постачальників завжди допоможуть фахівці Pollux.

Де і як шукати товари з Китаю

Якщо ви плануєте самостійно шукати якісні товари з Китаю, які мають попит, можна використати два підходи — вирушити на ринок офлайн або підбирати постачальників на інтернет-майданчиках.

Онлайн-магазини

  • Alibaba — найбільший майданчик для гуртової торгівлі, де можна знайти практично будь-який товар за мінімальною ціною.
  • AliExpress — сайт, зручний для придбання продукції невеликими партіями, що корисно для тестування ніші.
  • Taobao і Tmall — популярні китайські платформи, на яких представлені товари, переважно для локального ринку Китаю.
  • 1688 – гуртовий інтернет-магазин, орієнтований на внутрішнього споживача, з максимально низькими цінами на товари.

Ринки та ярмарки

  • Yiwu International Trade City — найбільший у світі гуртовий ринок, звідки можна вигідно везти в Україну товари повсякденного вжитку.
  • Guangzhou Wholesale Market — ринок, який пропонує величезний вибір одягу, аксесуарів і текстилю.
  • Shenzhen Electronics Market — найкраще місце для пошуку продавців електроніки та гаджетів.

Висновок 

Закупівля товару з Китаю — чудове рішення. Постачальники Піднебесної пропонують величезний асортимент продукції, замовити яку можна у будь-якій кількості й завжди по вигідним цінам. Щоб зрозуміти, що краще купувати в Китаї, важливо уважно проаналізувати ринок, слідкувати за трендами, ну а вибрати надійних постачальників і перевірити якість продукції допоможе посередник. З командою Pollux у вас є всі шанси організувати вигідний бізнес, який буде швидко розвиватись і стабільно приносити гроші. 

Post a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Залишити заявку