UA | RU
UA | RU

Зберігання та консолідація вантажів на складі в Китаї

Як консолідувати поставки від кількох постачальників у Китаї? Це дуже важливе питання, оскільки саме його потребують багато компаній, що імпортують товари з Китаю. Консолідація товарів від кількох постачальників у Китаї перед відправленням єдиним міжнародним вантажем – чудовий спосіб мінімізувати витрати на доставку з Китаю.

Склад консолідації в Китаї

Все, що вам потрібно, це висококласний китайський експедитор, який спеціалізується на консолідації та доставці вантажів для приватних осіб і підприємств у всьому світі. Зв’яжіться з нами і дізнайтеся адресу нашого основного складу в Китаї. Ми повідомимо вам адресу нашого складу, включно з унікальним Suite ID (кожен клієнтський рахунок має унікальний Suite ID), і ви зможете повідомити цю адресу кожному постачальнику, у якого будете закуповувати товар. Запишіть номер внутрішнього вантажу для кожного внутрішнього вантажу, що відправляється вашими постачальниками на склад консолідації в Китаї.

Попросіть своїх постачальників вказувати на посилках ідентифікатор Suite ID (це необов’язково, але корисно) і записувати внутрішній номер відправлення для кожної посилки, яку ваші постачальники відправляють на склад консолідації. Якщо ви використовуєте консолідацію товарів і закуповуєте їх у кількох постачальників у Китаї, ви можете зачекати, доки буде готовий повний список внутрішніх номерів відправлень, і надіслати весь остаточний список у нашу компанію, щойно він буде готовий. Усі товари, що відправляються на склад консолідації вантажів, зберігаються відповідно до їхніх внутрішніх номерів відвантаження, тому внутрішні номери відвантаження слугуватимуть унікальним ідентифікатором для кожного внутрішнього вантажу, що відправляється на склад консолідації.

Усі внутрішні вантажі, відправлені на наш склад, будуть автоматично зберігатися доти, доки ви не будете готові до консолідації та спільного відвантаження. У міру того як ваші постачальники відправлятимуть вантажі на наш склад консолідації товарів, компанія буде автоматично отримувати і зберігати всі ваші внутрішні вантажі, як ми це робимо для всіх наших клієнтів. Після того як всі ваші товари надійдуть на склад, ми консолідуємо їх в один міжнародний вантаж і відправимо його в будь-яку точку світу.

Як консолідація допомагає мінімізувати витрати на перевезення вантажів

Консолідація допомагає мінімізувати витрати на доставку, оскільки що більша партія, то нижча вартість за кг, і вам не доведеться платити базову вартість доставки за кожну партію, як це було б у разі роздільної доставки від кожного постачальника, в якого ви закуповуєте товари в Китаї. Оскільки за кожну партію товару стягується мінімальна плата, а для великих партій передбачені знижки за об’єм, економічно доцільно консолідуватися і здійснювати міжнародні поставки разом, а не відправляти кожну партію окремо. Наша компанія здійснює міжнародні перевезення з Китаю повітряним, морським або залізничним транспортом залежно від розміру вантажу, типу товару, що відправляється, і країни, до якої його буде відправлено.

Зберігання, складування, перепакування та консолідація на нашому складі в Китаї

На нашому складі послуги зі зберігання, складування, перепакування та консолідації надаються за максимально зручними та вигідними тарифами, що означає, що ви можете не поспішаючи зробити всі необхідні замовлення, а наша компанія буде зберігати всі ваші товари до тих пір, поки все не буде доставлено і ви не будете готові до міжнародного перевезення.

Таке зберігання також дуже допомагає під час консолідації товарів для спільного міжнародного перевезення з Китаю, оскільки не на всіх фабриках ваші товари будуть готові одночасно: на деяких це може зайняти більше часу, ніж на інших, і ви не захочете платити за зберігання в очікуванні готовності, а це часто може виявитися досить дорого. Тому китайські транспортні агенти ідеально підходять для приватних осіб і підприємств, які бажають об’єднати посилки і здійснити спільне міжнародне перевезення з Китаю.

Особливості та переваги

Підходить для спеціальних запитів. Ви можете придбати мінімальну кількість товарів у різних постачальників, не турбуючись про терміни поставки. У результаті буде сформовано консолідоване відвантаження.

Зниження вартості доставки. Відправляючи єдину партію товару за єдиними транспортними та експортними документами, Ви мінімізуєте свої транспортні витрати.

Оптимізація митних витрат. Митне оформлення великої партії вантажу, що проходить за єдиним експортним і транспортним документом, мінімізує витрати на одиницю товару.

Перевірка вантажу перед відправленням. Використовуючи наші послуги зі складського зберігання і консолідованих перевезень у Китаї, ви маєте можливість перевірити вантаж перед відправленням: розкрити упаковку, нанести додаткове маркування, сфотографувати і переконатися в тому, що він відповідає специфікації.

Надійне зберігання. Наші склади в Китаї відповідають міжнародним стандартам, включно з пожежною безпекою. Ми надаємо вантажно-розвантажувальне обладнання та цілодобову охорону.

Індивідуальний підхід. Ми підберемо оптимальний склад, виходячи з географії ваших постачальників і вимог до відвантаження.

Ми пропонуємо повний цикл професійних логістичних послуг у Китаї: пакування вантажу, маркування, зберігання, навантажувально-розвантажувальні роботи, супровідний сервіс та оформлення митної документації.

Залишити заявку